Română      Русский


Prima pagină  »  CARE  »  DERMA SENSITIVE
DERMA SENSITIVE

LOTION
Lotiune pentru tratarea si calmarea scalpului sensibil sau alergic. Contine un complex unic pentru calmarea scalpului format din glicerina (hidrateaza intens) , alantoina (calmeaza si ingrijeste scalpul iritat) si Symolient- un ingredient ce are puterea de a reduce imediat senzatiile de mancarime si in acelasi timp previne aparitia acestor senzatii, in viitor.

este în depozit
Descriere detaliată

Lotiune pentru tratarea si calmarea scalpului sensibil sau alergic.
Contine un complex unic pentru calmarea scalpului format din glicerina (hidrateaza intens) , alantoina (calmeaza si ingrijeste scalpul iritat) si Symolient- un ingredient ce are puterea de a reduce imediat senzatiile de mancarime si in acelasi timp previne aparitia acestor senzatii, in viitor.

Parfum slab alergen.
Ph neutru.
Testat dermatologic.

Completeaza cu success actiunea samponului Derma Sensitive.
Rezultate imediate: un scalp curat, hidratat, fara disconfort, fara sa afecteze culoarea cosmetica.

Cum recunosti un scalp sensibil? Exista senzatie de mancarime la nivelul dermei, apar scuame de culoare alba si uscate (a nu se confunda cu matreata), scalp inrosit si uscat.

Mod de Utilizare: trasati 5 carari longitudinal, pe parul umed proaspat spalat. Aplicati lotiunea pe carari. Masati usor. Nu clatiti. Pentru un tratament intensiv, folositi lotiunea zilnic. Pentru mentinerea rezultatelor, folositi lotiunea de 2-3 ori/saptamana. Pentru tratamentul de preventive: folositi lotiunea de 1-2 ori/ saptamana.Из этой категории
SHAMPOO
Sampon fara sulfati pentru scalp sensibil sau alergic Keune ...

© 2024 Keune Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by MoldData

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 148330   Total ieri: 306   Total azi: 218