Română      Русский


Prima pagină  »  KEUNE  »  Patente
Patente

KEUNE HAIRCOSMETICS reprezinta o afacere de familie dedicata exclusiv produselor profesionale pentru stilisti.

KEUNE HAIRCOSMETICS reprezinta unul dintre liderii industriei produselor cosmetice profesionale, la nivel mondial. Infintata in 1921, firma olandeza ajunge azi sa exporte produsele sale exclusiv profesionale in 75 de tari din intreaga lume, fapt ce plaseaza KEUNE drept o companie cu un cuvant greu de spus in acest domeniu. Pornind de la inventarea solutiei de permanent, continuand apoi cu fixativul non aerosol, KEUNE se impune rapid pe piata cu revolutionarul sistem de colorare TINTA COLOR.

KEUNE reprezinta eleganta, creativitate si contemporaneitate. Produsele KEUNE sunt disponibile exclusiv in saloanele de coafura, fiind usor recognoscibile datorita design-ului sobru si elegant, intotdeauna reprezentat prin negru si argintiu. De asemenea, KEUNE se preocupa continuu de crearea de servicii si produse destinate parului, dar si stilistilor si clientilor lor. Iar unul dintre produsele KEUNE de top il reprezinta serviciul de colorare TINTA COLOR- un veritabil succes la nivel mondial.

Acum aveti la un click distanta posibilitatea de a beneficia de exclusivele produse KEUNE ce inglobeaza tehnologia avansata, ingredientele inovatoare precum: proteine marine, scuturi solare, polimeri de reconstructie ai firului de par, mineralele esentiale precum si rezultatele vizibile si de durata.

1961 - KEUNE obtine brevet pentru ingredientul Nitron utilizat în formula permanentului rece

1977 - Inventarea primului mousse pentru coafare

2002 - Brevet pentru produsele SO PURE NATURAL BALANCE - terapie pe baza de extracte de plante 100%.

2010 - Brevet european pentru formula "Lotiune impotrica caderii parului" din linia CARE LINE MAN FORTIFY.

 

 


Prima pagină  »  KEUNE  »  Patente

© 2024 Keune Moldova
Toate drepturile rezervate
Developed by MoldData

PAGINA ÎN SUS

Total vizitatori unici: 148193   Total ieri: 286   Total azi: 81